groessen.jpg

Welkomstbord

Vlak over het spoor aan de Heiliglandsestraat is een frame geplaatst met de koptekst Welkom in Groessen. De Dorpsraad neemt het initiatief om verenigingen uit te nodigen een bord op dit frame te plaatsen.

Er is ruimte voor 15 bordjes in het formaat 20 x 250 cm. De kosten voor het maken van één bord zijn € 105,00. Als we er 6 tegelijk kunnen maken, dan zijn de kosten € 67,00. Daar geven we natuurlijk de voorkeur aan. De kwaliteit van het bord is geschikt voor vele jaren. 

Ben je geïnteresseerd in zo’n bord, produceer die dan op dezelfde formaten als het bord wat er al hangt of stuur de tekst of het ontwerp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Dorpsraad zorgt voor de productie en het ophangen. 

Het frame mag ook gebruikt worden om bijvoorbeeld gedurende een korte periode een evenement aan te kondigen in de vorm van een reclamedoek zoals Carnaval, Feestweek, Kermis, Sint Andries Wandeltocht of spandoeken van landelijke organisaties. Het doek komt dan tijdelijk over de aanwezige verenigingsborden te hangen.