groessen.jpg

Bestuur

Op 16 september 2020 is het nieuwe bestuur van Dorpsraad Groessen voorgesteld. Vooralsnog zijn de rollen van voorzitter, penningmeester en secretaris nog niet verdeeld. Het bestuur bestaat uit de volgende 9 personen.

DSC2485 verkleindMaaike den Balvert

Sjoerd Bloemberg

Sjoerd Geurts

Hans Knuiman

Andrea Nieuwland

Erika Robbe

Luc Uffing

Roland Vedder

Martine Wijnen

 

De bestuursleden zijn bereikbaar via het algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks via hun eigen e-mailadres of telefoonnummer. In verband met de privacy worden deze gegevens niet gedeeld op de website.

Het nieuwe bestuur wordt ondersteund door vorig bestuurslid Ans Vermeulen (secretaris). Ook zij is bereikbaar via bovenstaand e-mailadres.

 

Redactie Dorpsbode

Martine Wijnen

Tiny Buiting

Wil je een niet-commercieel nieuwsbericht of artikel plaatsen in de Dorpsbode? Stuur dan je bericht (het liefst met foto) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden ons het recht voor om artikelen aan te passen of niet te plaatsen.

 

Commissies

We zijn momenteel druk bezig met een nieuwe opzet van de Dorpsraad. Ook de commissies zullen onderdeel van die nieuwe inrichting zijn. Welke commissies in de toekomst er zullen zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Dat hangt af van de onderwerpen die in Groessen leven en de initiatieven die onder de naam van Dorpsraad Groessen worden ontplooid. Op basis daarvan worden nieuwe commissies gevormd of worden bestaande commissies nieuw leven ingeblazen of verder uitgebouwd.

 

Wil je een bijdrage leveren aan Dorpsraad Groessen en zitting nemen in een commissie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.