groessen.jpg

Bestuur

Op 16 september 2020 is het nieuwe bestuur van Dorpsraad Groessen voorgesteld.  Om het werk voor de Dorpsraad Groessen te verdelen zijn de bestuursrollen verdeeld over meerdere personen.

DSC2485 verkleind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur bestaat uit de volgende 10 personen.

Maaike den Balvert (secretariaat)

Sjoerd Bloemberg (voorzitter)

Sjoerd Geurts

Hans Knuiman

Andrea Nieuwland

Erika Robbe (secretariaat)

Luc Uffing (voorzitter, penningmeester)

Roland Vedder (voorzitter)

Martine Wijnen

Ans Vermeulen (niet op foto)

 

De bestuursleden zijn bereikbaar via het algemene e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks via hun eigen e-mailadres of telefoonnummer. In verband met de privacy worden deze gegevens niet gedeeld op de website.

 

Redactie Dorpsbode

Martine Wijnen

Tiny Buiting

Wil je een niet-commercieel nieuwsbericht of artikel plaatsen in de Dorpsbode? Stuur dan je bericht (het liefst met foto) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We houden ons het recht voor om artikelen aan te passen of niet te plaatsen.

 

Commissies

Dorpsraad Groessen heeft geen vaste commissies. Afhankelijk van de onderwerpen die in Groessen leven en de initiatieven die onder de naam van Dorpsraad Groessen worden ontplooid worden de commissies samengesteld.

 

Wil je een bijdrage leveren aan Dorpsraad Groessen en zitting nemen in een commissie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.