groessen.jpg

Marianne kwam samen met haar man Edwin 22 jaar geleden naar Groessen toe waar ze een prachtig gezin stichtten. Ze wilde zich inzetten voor de gemeenschap waar ze woonde. Marianne was bijna 8 jaar bestuurslid van Dorpsraad Groessen. In goede en slechte tijden bleef ze ons dorp vertegenwoordigen. Ook toen er nog maar weinig bestuursleden overbleven en de opvolging een steeds groter probleem bleek, bleef ze haar werk positief doen. Kritische opmerkingen in de vergadering wist ze met de juiste argumenten te pareren. Ze heeft de Dorpsraad in moeilijke tijden mede in leven gehouden. Allemaal voor ons dorp.

Marianne was één van de bedenkers van het verjongingsplan dat vorig jaar leidde tot de Dorpsraad Groessen 2.0. Met ondersteuning van Marianne en haar collega Ans konden wij als kersvers en onervaren bestuur een vliegende start maken. Ze had beloofd ons nog even te begeleiden en adviseren. Helaas heeft de tijd ons ingehaald. Maar tot het laatste moment was Marianne er met raad en daad. We danken haar voor haar grote inzet!

Marianne we gaan je missen.

Wij wensen Edwin, Janita en Tim, Vivian en Bram, Feline en Laurens enorm veel sterkte toe.

Bestuur Dorpsraad Groessen