groessen.jpg

Hulp nodig? CARITAS kan u helpen. Bel naar 06-1046188.

De meesten van ons hebben geen hulp nodig, maar het kan zomaar zijn dat het wel aan de orde is: Bij uzelf of bij een van uw naasten. Om te weten of u recht op hulp heeft, neemt u telefonisch contact op: 06-10486188, graag op werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur (vanzelfsprekend vertrouwelijk). Maar het kan ook worden gedaan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Actie Hulp Dichtbij: In december houdt Caritas weer de Kerstactie. Evenals vorig jaar kunnen gezinnen of alleenstaanden, die in de decembermaand wel een extraatje kunnen gebruiken worden aangemeld. Dit doet Caritas in de vorm van een boodschappen-bon.

Vastenactie 2017: De actie had dit jaar een door de gezamenlijke Caritas van Duiven-Groessen-Loo-Westervoort ingediend project. Een concreet doel: De verzorging van meervoudig gehandicapten in Kenia. Zie ook www.stichting-ewoi.nl. De opbrengst was in totaal € 5.196,67, en door het bisdom aangevuld tot € 5.700,00, conform de ingediende begroting. Iedereen dank daarvoor. Voor 2018 is weer een project in voorbereiding.