groessen.jpg

I.v.m. het landelijke verbod om evenementen waar meer dan 100 mensen komen te annuleren én de sluiting van horeca gelegenheden (lees Dorpshuis Groessen) laat de Activiteiten Commissie van Dorpsraad Groessen weten dat de Zomertijd Klompenpad Wandeling op 29 maart a.s. niet door gaat.

We proberen een nieuwe datum te plannen in de zomer of herfst. Ook de Stichting Klussen en Kringloop in Groessen die open zou zijn is op 29 maart gesloten.

Dorpsbijeenkomst 1 april gaat niet door

De dorpsbijeenkomst van de Dorpsraad, zoals genoemd in de extra editie van de Dorpsbode, gaat niet door vanwege het coronavirus. Wilt u op de hoogte gehouden worden van een nieuwe datum of zich aanmelden voor een bestuurs- of vrijwilligersfunctie van Dorpsraad Groessen 2.0, stuurt u dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zodra een nieuwe datum bekend is voor de dorpsbijeenkomst zal deze ook gepubliceerd worden op deze website.